Овни. Ваші потреби зростуть, і тому ви так загрузите себе справами й обов’язками, що можете перестаратися. Не хапайтеся за все одразу, а ретельно плануйте свої дії.

Тельці. Колеги й домочадці буквально розриватимуть вас у різні боки й проситимуть про допомогу. Стільки всього потрібно зробити, а ви не знаєте як... Але не поспішайте й дійте у звичному ритмі.

Близнюки. У круговороті повсякденних турбот вам доведеться переосмислити й змінити деякі погляди. Уроки, які дає вам життя цього тижня, — це цінні поради на майбутнє.

Раки. У вас успіх на любовному фронті! І щастить серйозно. Самотні зустрінуть людину, яка може стати ідеальним партнером на довгі роки. У сімейних почуття спалахнуть з новою силою.

Леви. На вас чекають серйозні зміни. Єдиний спосіб пережити ці події — прийняти їх. Знайдіть у собі сили змиритися з тим, що відбувається, і не впадайте в крайнощі.

Діви. Займіть вичікувальну позицію: не робіть активних дій і ретельно обмірковуйте події, що відбувається. Зараз вас легко обдурити, але й ви можете виявити кмітливість і отримати вигоду.

Терези. Можливі сварки й конфлікти інтересів, але лише якщо активно обстоюватимете свою позицію. Живіть легше! Це збереже сили.

Скорпіони. І старі, і нові проекти принесуть прибуток. На вас чекає нелегкий вибір: залишитися на цьому рівні чи залишити обжите місце, щоб розвиватися далі.

Стрільці. Перед вами відкриваються нові горизонти й можливості для реалізації найамбіційніших планів! Тиждень вдалий для вкладання коштів і влаштування на роботу.

Козероги. У вас багато сил і прагнень, і за що б ви не взялися, зможете легко досягти успіху. Іноді доведеться трохи схитрувати, адже не все можна брати натиском.

Водолії. На вас чекають серйозні зміни. Займіть вичікувальну позицію, розмірковуйте, але не дійте. Ситуація сама вирішиться і складеться для вас якнайкраще.

Риби. Проблем і турбот цього тижня менше не стане. Але ви зможете довести їх до кінця, якщо виявите посидючість, наполегливість і рішучість. Сміливо занурюйтеся у вир подій, не відкладайте справи на потім.