«Маріуполь» (Україна) — АЗ (Нідерланди, Алкмар). 0:0.

«Маріуполь»: Худжамов, Полегенько, Чоботенко, Биков, Горбунов (Дава, 76), Чех (Танковський, 63), Федорчук, Чурко, Мишньов, Вакула, Тищенко (Кірюханцев, 86). Тренер — Олександр Бабич.
АЗ: Бізот, Вейндал, Вейтенс (Класі, 73), Влар, Свенссон (Сугавара, 80), Копмейнерс, Мідтсьє (Гудмундссон, 87), Увеян, Ідріссі, Боаду, Стенгс. Тренер — Арне Слот.

Рефері — Мігаель Тюкгор (Данія).

Одеса. «Чорноморець». 4 426 глядачів. 28 градусів.

Протягом матчу більше м’ячем володіли гості. Але «Маріуполь» успішно оборонявся і намагався контратакувати. Варто особливо сказати про досвідченого воротаря господарів Худжамова, який цього разу зіграв просто блискуче.

У такому ключі минула більша частина поєдинку. А от під кінець зустрічі ініціативою заволоділи приазовці. Виявилося, що функціональний стан у них кращий, ніж у суперника. Гостроти діям «Маріуполя» додала поява на полі Кірюханцева.

Український клуб так і не забив, але і не пропустив. Тому якісь шанси на позитивний підсумковий результат для маріупольців є. Тим паче що за тиждень в Алкмарі зможуть зіграти основні виконавці нашої команди Фомін і Яворський. Їхня поява у складі має зміцнити ударну потугу «Маріуполя».

Олександр Бабич:
«Тепер у нас є хороша інформація про суперника. Одну зустріч ми вже відіграли, і я сказав хлопцям: так, як ми діяли в останні хвилини, — це та гра, до якої ми прагнемо, це вам до снаги. Треба лише вірити у власні сили. АЗ — хороший суперник, але з ним можна грати».

Оптимістична оцінка, але самому тренеру і його помічникам треба, враховуючи отриману інформацію, дуже серйозно подумати й обрати саме той варіант тактики, який допоможе здійснити задумане в матчі у відповідь.