Фрагмент матчу в Софії.

Фото cska.com

ЦСКА: Черняускас, Занєв, Томаш, Альбентоса, Жеферсон (Соломон-Отабор, 77), Малінов, Бікел, Туріцов (Фаббріні, 63), Евандро (Кері, 82), Родрігеш, Соу. Тренер — Любомир Петрович.
«Зоря»: Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Абу Ханні, Михайличенко, Кочергін, Іванисеня (Арвеладзе, 70), Луньов (Леднєв, 66), Юрченко (Русин, 66), Будківський, Хомченовський. Тренер — Віктор Скрипник.

Рефері — Сандро Шерер (Швейцарія).

Софія. Національний стадіон «Васіл Левський».

Господарі нічим не здивували. Навпаки, «Зоря» почала матч активно, діяла гостро і створила кілька небезпечних моментів.

Але рахунок відкрили господарі, провівши не дуже швидку атаку лівим флангом. Бразилець Евандро влучив у ближню «дев’ятку».

Гості могли відігратися ще на 17-й хвилині. Після стандарту з правого флангу Юрченко виконав подачу, а Вернидуб, вигравши боротьбу вгорі, пробив головою вище воріт. На цьому конструктивний футбол у першому таймі завершився.

Однак перед самою перервою українці несподівано зрівняли рахунок. Після прострілу Хомченовського м’яч влучив у руку Альбентосі. Рефері рішуче вказав на «точку», а Юрченко на доданій хвилині впевнено реалізував пенальті.

Кінцівка зустрічі була нервовою. Але по-справжньому гострих моментів не виникло.

Тепер 15 серпня суперники зустрінуться в Запоріжжі. Луганчани мають певну перевагу за рахунок забитого в гостях м’яча. Але легкої прогулянки для «Зорі» чекати не варто. Боротьба буде гострою і безкомпромісною.