Учора Президент Володимир Зеленський перебував із робочою поїздкою на Житомирщині. Під час неї він представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка. Новопризначений очільник області подякував главі держави за підтримку. Він наголосив, що роботу обласної адміністрації будуватиме винятково на принципах відкритості. А також пообіцяв розвивати Житомирщину в тісній співпраці з громадськістю та бізнесом і анонсував аудит усіх лісових господарств області.

Під час наради в Олевській РДА, після доповіді голови Національної поліції Сергія Князєва щодо боротьби з незаконним видобутком бурштину, Президент запропонував звільнитися начальнику головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеславу Печененку. Водночас глава держави доручив звільнити керівників Олевського й Овруцького райвідділів поліції. Володимир Зеленський також пообіцяв змінити голову обласного управління СБУ в області.

Довідково

Віталій Бунечко народився у 1973 році. Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки та Академію Служби безпеки України. До призначення працював першим заступником начальника головного управління — начальником управління (з дислокацією у м. Маріуполі Донецької області) Головного управління регіонального органу СБУ.

Вл. інф.

Фото: president.gov.ua