Скандально завершилося судове засідання за підсумками виборів у 210-му виборчому окрузі. Судді окружного адміністративного суду Чернігівської області задовольнили скаргу адвоката кандидата в народні депутати Бориса Приходька про визнання недійсними результатів голосування в геріатричному закладі. А саме голоси стареньких виборців тут посприяли перемозі його конкурента Сергія Коровченка. Розрив був менш як у сотню голосів.

Раніше кандидат у народні депутати по 210-му округу Борис Приходько звертався до суду, щоб оскаржити частину рішень 210-ї окружної виборчої комісії та вимагав перерахунку голосів. Зрештою, суд змусив провести перерахунок на 33 дільницях. Проте перемога виявилася все одно за Сергієм Коровченком. Тоді команда Приходька звернулася з новим позовом про визнання виборів недійсними в геріатричному пансіонаті. А команда Коровченка заявила про підробку документів з цього закладу, начебто здійснену адвокатом суперника. Один із кандидатів привозив мітингувальників під будівлю адміністративного суду.

Зрештою, остаточну крапку має поставити Шостий апеляційний суд. Наразі 210-й округ — єдиний в Україні, де офіційно не визнано обраним народного депутата.