Два десятки вчорашніх військовослужбовців опановували ази нової для них цивільної спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

Попри короткий термін курсів, які тривали понад два місяці, слухачі отримали досить значний обсяг знань і навичок. Їхньому засвоєнню неабияк сприяли належна матеріально-технічна база та висока кваліфікація викладачів. Адже навчанням офіцерів запасу опікувалися представники кафедри економіки підприємства та економічної кібернетики ПУЕТ.

Професорсько-викладацький склад згаданого вишу здійснює перепідготовку колишніх військовослужбовців у партнерстві з Міжнародним інститутом післядипломної освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Із успішним завершенням навчання випускників привітали повпреди обох вишів та Полтавського облвійськкомату. Вони вручили офіцерам запасу свідоцтва та відповідні сертифікати.

За роки реалізації згаданого проекту перепідготовку за курсом «Комунікаційні та інформаційні технології» загалом пройшли майже 1600 колишніх військовослужбовців. Понад 300 з них здійснювали її на базі Полтавського університету економіки і торгівлі. Про ефективність таких занять свідчить той факт, що після закінчення курсів майже 80 відсотків слухачів знаходять роботу за новою для себе спеціальністю.