Він є домашнім для футбольного клубу АДО «Ден Гаг» (Гаага).

Як відомо, АЗ змушений був перенести місце поєдинку через обвал даху на домашній арені в Алкмаарі. Виявилося, що стадіон АДО — єдиний, де можна зіграти два поєдинки поспіль.

«В останні дні ми отримали багато слів підтримки від уболівальників нашого та інших клубів. Ми дуже вдячні всім за підтримку, зокрема місцевій владі Гааги, Федерації футболу Нідерландів та УЄФА. Чудово, що у нас є рішення, де зіграти наші найближчі домашні матчі», — заявили представники клубу.

Зазначається, що для фанатів АЗ організовує автобусні рейси від свого стадіону до Гааги. Матч АЗ — «Маріуполь» відбудеться завтра. Початок о 21.30 (за київським часом). Нагадаємо, в першому матчі в Одесі зафіксовано нічию (0:0).

До речі, на цьому поєдинку працюватиме бригада арбітрів із Польщі. Рефері — Бартош Франковський, асистенти — Марцин Бонек і Якуб Вінклер. Четвертий суддя — Даніель Стефанський.

***

Як відомо, ще один український клуб — «Зоря» (Луганськ) — завтра в Запоріжжі прийматиме ЦСКА (Софія) у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Перший поєдинок у столиці Болгарії завершився нічиєю — 1:1.