Для цього виділено понад 122 мільйони гривень.

Один з таких об’єктів — у селі Жобрин Рівненського району. Стара школа збудована ще в 30-х роках минулого століття. Пізніше тут був клуб. Двоповерхова будівля тривалий час перебувала в аварійному стані. Тому ухвалили стратегічне рішення реконструювати її під школу. На сьогодні вже демонтовано старі перегородки, зведено нові та укріплено діючі стіни, знято стару підлогу, монтують стелю, встановили частину енергозберігаючих вікон і розпочали роботи над модульною котельнею. Першу чергу будівництва планують здати у вересні наступного року. У майбутній школі зможуть навчатися 250 дітей.

Серед інших освітніх об’єктів, що фінансуватиме ДФРР у цьому році, — реконструкція Степангородської школи Володимирецького району, Дубровицького НВК, школи у селі Залав’я Млинівського району під дошкільний заклад тощо.

Загалом на Рівненщині схвалено фінансування з ДФРР 22 проектів регіонального розвитку. Це будівництво шкіл, дитсадків, закладів охорони здоров’я, культури та спорту тощо. Загальна сума — понад 246 мільйонів гривень.