Міжнародним стандартам цього виду обробітку землі навчали трактористів агрохолдингу володарі світових кубків з оранки Йєнс Іверсен та Андреас Торзаґер, повідомляють на сайті компанії.

Завдяки професіоналам світового рівня працівники агрохолдингу вдосконалили свої знання із налаштування ґрунтообробних агрегатів задля підвищення якості виконання оранки та подальшого впровадження цих практик у роботі. А потім — мірялися знаннями та здобутими навичками.

Пройшло навчання у кілька етапів: теоретична частина, практичне налаштування та регулювання обладнання, а закріпили результат змагання з оранки. Триденний захід відбувся у трьох кластерах компанії у двох областях: «Самбір» (Львівська область), «Кам’янка-Бузька» (Львівська область) та «Тернопіль» (Тернопільська область). Усього понад три десятки учасників долучилися до цієї події. Для навчання використовували плуги й трактори, які заплановані для робіт у виробничому сезоні 2019-2020 років.

Після комплексної оцінки роботи команд, зокрема, якості налагодження плугів та відповідності іншим умовам змагань, було визначено та нагороджено кращих фахівців агрохолдингу. Такі заходи «Контінентал» проводить задля розвитку своїх працівників, вдосконалення їхніх теоретичних та практичних вмінь, адже в людський ресурс тут інвестують першочергово.

Фото з сайту компанії «Контінентал».