Овни. На початку тижня ви насолоджуватиметеся приємною компанією й достатком. Але будьте обережні: якщо ви досягли успіху обманом, є ризик усе втратити.

Тельці. Доведеться поборотися за місце під сонцем. Виявляйте ретельність і трепетне ставлення до фінансів. Перегляньте бюджет. Кінець тижня принесе успіх.

Близнюки. Сприятливий тиждень. Енергія переповнятиме вас і дасть змогу навести лад у справах, реалізувати свої ідеї. Усе це позитивно позначиться на добробуті.

Раки. Настав час навести лад в емоціях, і зробити це самостійно, бо чужі поради віддаляють вас від розуміння себе. Побудьте на самоті — і відкриєте нові джерела натхнення. З ними здолаєте будь-які справи, покажете себе на роботі й навіть одержите премію.

Леви. Намагайтеся не затримуватися на одному місці, бо цього тижня ви просто притягуєте складнощі. Подорож допоможе розвіятися, настрій поліпшиться, негативні спогади залишать вас.

Діви. Шукайте гармонію. Тільки так ваша праця принесе плоди й задоволення. Не дійте через силу — подумайте: чи варто взагалі напружуватися в такому разі?

Терези. Ви емоційні й легко закохуєтеся... Та цього тижня краще присвятити час собі й почитати цікаву книжку. Гарний період для навчання й демонстрації своїх навичок. Можливе підвищення.

Скорпіони. На початку тижня спостерігайте за подіями й чекайте вдалого моменту. Середина тижня дасть змогу досягти поставленої мети і вийти з кризи.

Стрільці. У вас море ідей, але ви губитеся в них. До середини тижня зможете мобілізуватися й наблизитися до успіху. Вихідні порадують вечірками.

Козероги. Для вас цей тиждень — час вибору пріоритетів. Оточуючі піднесуть сюрприз, але не розраховуйте на їхню прихильність. Шукайте точку опори. Життя готує радісні моменти!

Водолії. Виявте терпіння: достаток трохи затримується. Юридичні перепони й ходіння по інстанціях потребують часу й сил, та це необхідно для впорядкування справ. Не кваптеся, дійте розумно.

Риби. Ви прагнете досягти одразу всього, будуєте плани, вкладаєте свої сили й емоції. Але можете перестаратися. Зупиніться. І поки світ відпочиває від вас, поміркуйте над сенсом буття.