Пощастило 7-річному Павлику та 8-річному Жені зі Старої Олександрівки Пулинського району. Водій, який повертався пізно вночі додому, помітив на узбіччі дороги дитячі ноги, зупинився і викликав «швидку». А до приїзду лікарів намагався врятувати життя непритомним дітям, які захлиналися блювотними масами. Павлик уже впав у глибоку кому. На щастя, завдяки зусиллям реаніматологів у районній лікарні хлопці прийшли до тями, і нині їхньому життю ніщо не загрожує.

Напередодні вони гралися на місцевому стадіоні разом зі знайомими підлітками. Увечері старші хлопці вирішили випити і послали Женю по самогон. Чарівні слова «це для мами» зробили свою справу. Підлітки «віддячили» братам — налили кожному по дві чарки. Додому діти не дісталися — знепритомніли у канаві біля дороги. А рідна матір не шукала синів.

У поліції зазначають, що після госпіталізації дітей завітали до їхньої матері Олександри, яка була напідпитку і не знала, де перебувають Павлик і Женя. За словами сусідів, батько — на заробітках, а мати частенько зазирає у чарку. До інциденту родина стояла на обліку в соцслужбі як така, що перебуває у складних життєвих обставинах. У службі у справах дітей райдержадміністрації повідомили, що на засіданні комісії ухвалили рішення про вилучення дітей із сім’ї, поки що — без позбавлення батьківських прав. Олександрі дали рік на те, щоб вилікуватися і вирішити проблеми, перш ніж повернути синів. Мати запевняє, що зробить усе необхідне, щоб діти залишилися з нею. А тим часом Павлик зустрів свій восьмий день народження у лікарняній палаті.

Фото: zt.20minut.ua