Ці гроші — крихта. Тому народний депутат України Василь Петьовка звернувся до голови Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка із запитом про необхідність терміново виділити кошти.

В. Петьовка вказує, що обласна дорога Великий Бичків — Водиця (поблизу с. Верхнє Водяне) протяжністю 11 кілометрів — у катастрофічному стані. Місцеві жителі, і ті, кому доводиться нею їздити, зазначають: цей відрізок і дорогою назвати складно.

Торік тут вдалося відремонтувати тільки 1,27 км. Нещодавно капітальний ремонт поновили. Однак 3 млн грн, за підрахунками підрядників, вистачить, щоб відремонтувати... 370 метрів шляху. Станом на тепер, техніка організації-підрядника знаходиться на вказаній ділянці дороги та виконує її ремонт.

Рахівська районна рада і місцева адміністрація самостійно профінансувати ремонт цієї ділянки не в змозі, асигнування з держбюджету надійшли в недостатньому обсязі.

Народний депутат Василь Петьовка зазначає, що гроші слід виділити тепер, оскільки вся спецтехніка перебуває на місці, а враховуючи особливості клімату гірської Рахівщини, роботи доречно здійснювати влітку та ранньої осені.

Фото надане прес-службою Василя Петьовки.