Йдеться про сучасний просторий майданчик, на якому юні земляки знайомитимуться з Правилами дорожнього руху та водночас учитимуться їх дотримуватися.

Він сусідує з будівлею управління патрульної поліції, в якому раніше квартирували працівники тепер вже колишньої Державтоінспекції. Тож саме тут вони тривалий час приймали іспити на знання згаданих правил і видавали водійські посвідчення дорослим учасникам руху. На жаль, ні таке екзаменування, ні контроль з боку «ДАІшників» не ставали перепоною для багатьох порушників ПДР із числа водіїв і пішоходів, які спричиняли дорожньо-транспортні пригоди з найтяжчими наслідками...

За таких обставин очевидним є той факт, що згадану дорожню «абетку» треба вивчати і, найголовніше, засвоювати необхідність дотримуватися її, як то кажуть, із молоком матері, тобто з найніжнішого віку. Щоб посприяти цьому, керівництво Регіонального сервісного центру МВС в області зініціювало облаштування, так би мовити, спеціалізованого дитячого майданчика. Його підтримали у Щербанівській ОТГ, на території якої він знаходиться.

Фото надано прес-службою Регіонального сервісного центру МВС в області.