Заходи відбудуться у Львові, а також у Нагуєвичах Дрогобицького району, де народився Каменяр.

Як завжди, цікавими та пізнавальними будуть заходи у Домі Франка, або у Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка.

У Державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» до дня народження Франка запропонують гостям аж 50 локацій. На території музею-садиби Івана Франка відбудуться «Етно-фест», презентація екскурсії «А в тій кузні коваль клепле», флешмоб «Україна — єдина».

Серед етнолокацій, як інформують у Державному історико-культурному заповіднику, творча майстерня «Зірка з неба» (гончарство), ковальство і Петриківський розпис від майстрів Стрийського художнього училища, «Ковальська кузня Якова», Солом’яні та ватні іграшки від Львівського музею іграшок, Пісочна анімація від клубу дитячого та сімейного розвитку «Поліглотик+» (м. Рогатин), мистецька зона «Франко-Фото», Шоу мильних бульбашок, шкіряний цех, «франко-ровер», «Троїсті музики» від музею Івана Франка в Криворівні, веселка свічок ручної роботи від Наталі Маців та багато інших майстер-класів і чимало сюрпризів від організаторів свята.