На шахті «Карбоніт», що в прифронтовому місті Золоте Попаснянського району Луганщини, відбувся завершальний концерт військового музичного колективу артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Олексія Алмазова. За час туру «Марш незалежності», що тривав з 5 по 25 серпня, творчий колектив відвідав майже півсотні населених пунктів краю.

«Без сумніву, артистів у військово-морських одностроях під керуванням диригента майора Віталія Мацюка місцеві мешканці запам’ятають надовго, — вважає командування ООС, яке ініціювало захід. — Адже філігранне виконання музичних творів різних напрямів і жанрів в оркестровій обробці, а особливо «Армія з народом» та «Браття» нікого не залишило байдужим. Концерти в Сєвєродонецьку та Лисичанську на День Незалежності особливо запам’яталися завдяки прем’єрі пісні Христини Панасюк «Не зрікаємось». Музичний твір присвячено нашим морякам, які нині перебувають у полоні у ворога».

За високий професіоналізм, виконавську майстерність музичний колектив отримав заохочення від імені командувача оперативно-тактичного угруповання «Північ» і керівництва Луганської облдержадміністрації.

Фото із соціальних мереж.