Подружжя Лазарчуків із сім’ями старшого сина Сергія й онука Андрія.

77-й день народження Георгія Степановича ЛАЗАРЧУКА з Костополя на Рівненщині збігся із золотим весіллям: 50 років тому він взяв за дружину Людмилу Олексіївну і каже, що відтоді жодного разу не пожалкував про свій вибір.

Золоті «молодята» Людмила Олексіївна та Георгій Степанович Лазарчуки.

— Познайомилися ми в районному Будинку культури на дискотеці у 1967-му. Мені відразу впала в око ця симпатична дівчина. Зустрічалися два роки, а потім одружилися. Побралися б раніше, але тоді померла моя мама (батька фашисти вбили у 1943-му), і ми витримали рік трауру. Я залишився практично один, але Людмила Олексіївна підтримувала мене у цей важкий час, — розповідає Георгій Степанович. — І досі люблю її за людяність, доброту, врівноваженість, життєву мудрість. Вона прекрасна дружина, мама і бабуся! Вона — наш надійний тил. Я весь час працював у сфері спорту, в організації спортивного дозвілля для молоді Костопільського району, тож усі вихідні був на різних змаганнях, заходах. Людмила Олексіївна цей час віддавала сім’ї, вихованню дітей, ніколи не дорікала мені за зайнятість, за що їй безмежно вдячний.

Подружжя Лазарчуків виростило і виховало двох синів — Сергія і Дмитра. Обидва перейняли від батька любов до спорту, обидва, як і він, закінчили спортивні виші. Сергій займався легкою атлетикою, Дмитро — греко-римською боротьбою. Сини Сергія (онуки Лазарчуків) теж закінчили спортивні виші: Андрій, як і батько, займається легкою атлетикою, Сергій — футболом. У Костопільську спортивну школу ходять і онучки Георгія Степановича Вікторія та Даринка.

— У нас з дружиною четверо онуків: у Сергія — два сина, у Дмитра — дві донечки. Маємо і півторарічного правнука Богданчика, а 15 серпня народився ще один правнук! Уся родина радіє йому, як радіє і їхній батько, а наш внук Андрій, — не без гордості каже Георгій Степанович. — Для нас діти, онуки, правнуки — найдорожче і найсвітліше, що є у житті. І дуже приємно, що всі вони, а також невістки Алла і Марина завітали на наше золоте весілля. Ми з дружиною бажаємо їм так само жити дружно, в любові і теж свого часу відсвяткувати свої золоті весілля. Адже якщо щасливі діти, то й батьки щасливі.



Cім’я молодшого сина Лазарчуків Дмитра.

Фото із сімейного альбому Лазарчуків.