Бокс. Чемпіон світу за версією WBA, WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) поділився своїми міркуваннями напередодні майбутнього бою проти улюбленця британської публіки — Люка Кемпбелла (20-2, 16 КО).

«Я пройшов хорошу підготовку і готовий на всі сто відсотків. 31 серпня ви побачите захопливе видовище.

Люк Кемпбелл — високий на зріст шульга, з хорошим боксерським інтелектом. Я знаю, що не можна недооцінювати бійців із такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він небезпечний суперник.

Я завжди хотів битися у Великій Британії із моменту переходу в професіонали. Місцеві вболівальники цінують мій стиль. Незважаючи на те, що Кемпбелл — британець, я відчуваю себе дуже комфортно.

Якщо я візьму третій титул, то стану на крок ближче до мрії про завоювання всіх поясів. Я хочу об’єднати всі титули, це моя мета в боксі. Я завоював чемпіонські звання в трьох вагових категоріях, але ніколи не брав усі чотири пояси в одному дивізіоні. Хочу творити історію. Це найважливіше для мене.

Коли я перейшов у професіонали, хотів негайно завоювати титул. Я встановив рекорд, взявши чемпіонський пояс у третьому бою. Тепер прагну творити іншу історію. Лише кілька бійців об’єднували всі чотири пояси. Таке досягнення буде дуже цінним для мене».

Очікується, що Ломаченка в залі підтримуватимуть понад 500 українців. Серед них — колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО). Він відвідає бій за участю свого друга і, природно, підтримуватиме Василя.

Також у Лондоні Усик зустрінеться зі своїм сопромоутером Едді Гірном, щоб обговорити деталі свого наступного бою. Поки  що з суперником для Олександра немає визначеності.

А бій Ломаченко — Кемпбелл відбудеться завтра на арені О2 у Лондоні. Початок о 23.00. Трансляцію вестиме телеканал «Інтер».

Фото BoxingScene.