Роботи тут мали розпочатися ще 2017-го, але через відсутність коштів стартували з річним запізненням. Нині їх відновили завдяки співфінансуванню Держфонду регіонального розвитку та Сєвєродонецької міськради.

«Незважаючи на порушення термінів фінансування, ми повинні завершити основні роботи до кінця року, — ставить завдання в. о. сєвєродонецького міського голови В’ячеслав Ткачук. — Згідно з програмою, будівництво фінансується тільки три роки — до кінця 2019-го, і в 2020 році продовжене не буде. Тож, якщо ми не прискоримося, завершення ляже лише на міський бюджет. Цього ми допустити не можемо. Тому потрібно докласти максимум зусиль для завершення будівництва об’єкта у визначені терміни».

За результатами проведеної наради вирішено, що підрядна організація ТОВ МБФ «Технологія» й відділ капітального будівництва міськради підготують щотижневий графік робіт, з урахуванням якого муніципальна влада розгляне можливість і необхідність залучення субпідрядних організацій задля завершення будівництва-реконструкції заплавного мосту № 1 у визначені терміни.