Голи: Феррейра, 34, Лєднєв, 56, Варгас, 62, Русин, 78. Перший матч — 1:3.

«Зоря»: Шевченко, Тимчик, Абу Ханна, Чеберко, Михайличенко, Іванісеня, Кочергін, Лєднєв (Юрченко, 68), Громов (Русин, 58), Хомченовський, Будківський (Кабаєв, 81). Тренер — Віктор Скрипник.

«Еспаньол»: Дієго Лопес, Гаві Лопес, Льюїс Лопес, Калеро, Вила, Гранеро, Рока, Дардер (Санчес, 66), Мелендо, Феррейра (Ву, 73), Варгас (Кампусано, 77). Тренер — Давид Гальєго.

Рефері — Раду Петреску (Румунія).

Запоріжжя. «Славутич-Арена». 10 181 глядач. 26 градусів.

Більшість часу в першому таймі атакувала «Зоря», створювала гострі моменти. Але не реалізувала жодного. А от перша подача кутового гостями закінчилася катастрофою для луганчан. Аргентинець Факундо Феррейра фактично поховав їхні надії, бо загальний рахунок протистояння став — 1:4. Колишній «гірник» вистрибнув вище від усіх, пробив майже в «дев’ятку». М’яч влучив у бокову стійку і відскочив у ворота.

На початку другої половини Богдан Лєднєв встановив рівновагу. Але невдовзі Матіас Варгас знову вивів гостей уперед. Та «Зоря» не зупинялася, грала у футбол, ішла вперед. І Назарій Русин організував ефектний гол — обіграв кількох опонентів і під досить гострим кутом влучно пробив під дальню стійку воріт.

Звичайно, така непоступливість і бойовитість луганських футболістів не може не радувати. Тут вони заслуговують на схвальні слова. Але до групового раунду, на жаль, вийшла не «Зоря». Цій команді треба ще багато працювати, вчитися, набувати досвіду.

Фото: Укрінформ