На знімку: посвята першокурсників у студенти ДонНУ імені Стуса відбулася на Європейській площі у центрі Вінниці.

Cеред 1373 першокурсників ДонНУ, що працює у Вінниці, наймолодшим став 16-літній випускник школи, найстаршому студенту виповнилося 58 років. Про це повідомив ректор вишу, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Роман Гринюк під час урочистої посвяти першокурсників у студенти.

— Наш наймолодший студент обрав спеціальність за освітньою програмою «Кібербезпека», — зазначив Роман Гринюк. — Найстарший також опановуватиме сучасну спеціальність — «Публічне управління та адміністрування». Для нашого закладу це новий освітній напрям підготовки фахівців. Загалом отримали ліцензії на чотири спеціальності, яких раніше не було в освітній програмі вишу.

Наукові горизонти заклад розширив завдяки створенню у місті Хмельницький філії — «Бізнес-інноваційний центр «ДонНУ-Поділля». На навчання зараховано 25 студентів. До речі, філія оголосила додатковий набір для вступників.

У новому навчальному році студентську аудиторію поповнили випускники шкіл із 17 областей держави. З-поміж них 15 учорашніх учнів прибули з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Фото з сайту ДонНУ.