На знімку: Олександр Твердохліб та Анатолій Кулик.

На території кінноспортивного комплексу «BAYKOV» у Байковецькій ОТГ, що в Тернопільському районі, відпочивали по-американськи. Кінний конкур, силові єдиноборства, вигадані американськими морськими піхотинцями, ігри, атракціони, музика, конкурси, їзда верхи на конях — усе це й чимало іншого було на святі.

Організували «День Америки в громаді» керівник підприємства «Wood-Mizer» Олександр Твердохліб та кінноспортивний клуб «BAYKOV». Долучилася до свята і Байковецька громада, яка забезпечила технічне оснащення заходу. Для громади це важливо, бо реформу децентралізації в Україні активно технічно і фінансово підтримує програма DOBRE, яку реалізовує Агентство США з міжнародного розвитку, повідомляють на сайті Байковецької ОТГ.

На «Дні Америки в громаді» з урочистою промовою виступив байковецький сільський голова Анатолій Кулик. Він наголосив, що головна мета свята — не лише показати українцям культуру, побут і звичаї Америки, а й спонукати людей працювати на совість на рідній землі. Також Анатолій Кулик зазначив, що Байковецька громада — одна з небагатьох особливо успішних в Україні.

Фото надано прес-службою Байковецької ОТГ.