За підсумками жеребкування київські динамівці дізналися не тільки про свого найближчого суперника, а й про пару, з переможцем якої «Динамо» може зустрітися в другому раунді.

За підсумками жеребкування в першому раунді «Динамо» зіграє з чемпіоном Північної Македонії клубом «Шкендія». Перший матч кияни проведуть на своєму полі 2 жовтня, а матч у відповідь — 
23 жовтня.

«Усіх суперників потрібно поважати, ретельно вивчати, аналізувати і відповідально до них готуватися, — сказав тренер киян Ігор Костюк. — Найближчим часом почнемо цим займатися, оцінювати сильні і слабкі сторони «Шкендії», у нас для цього є місяць, протягом якого ми зіграємо ще кілька матчів у першості України. У них, можливо, використаємо тактику, яка нам стане в пригоді в поєдинках Юнацької ліги УЄФА».

Якщо динамівцям вдасться здолати македонський бар’єр, то в другому раунді вони зіграють із переможцем пари «Богеміанс» (Ірландія) / ПАОК (Греція). Зазначимо, що в разі проходу до другого раунду «біло-сині» також гратимуть перший матч на своєму полі.