Овни. Використовуючи свій досвід і знання, рішучість і кмітливість, ви можете динамічно впливати на своє життя. А ідей і прагнень цього тижня у вас буде більш ніж достатньо.

Тельці. Щоб відчути стабільність, розпочати щось нове у своєму житті, вам необхідно змінити свої погляди на ситуацію, яка склалася.

Близнюки. Дозвольте собі хоча б цього тижня йти по життю легко, розслабитися й не будувати далекоглядних планів, і доля сама виведе вас на потрібний шлях.

Раки. Події цього тижня закликають вас подивитися на життя з іншого боку, відкрити себе у зовсім іншому амплуа й розпочати активну діяльність.

Леви. Повірте у власні сили, у те, що ви досягнете своєї мети. Підтримку, насамперед моральну, ви отримаєте від близьких, а от працювати доведеться вам.

Діви. У цей період вам потрібно все ретельно зважувати й перевіряти ще раз. Діяти починайте, коли ваші розум і серце дійдуть згоди.

Терези. Цього тижня ви будете дуже активні й стрімкі, з легкістю прийматимете все нове. Ви можете розпочати активну діяльність або зануритися в перспективні проекти.

Скорпіони. У вашому житті починає пробиватися новий паросток — джерело позитивних емоцій і натхнення. Використовуйте цю енергію для творчості і втілення ідей.

Стрільці. Перед вами відкриваються нові шляхи, але вам доведеться зробити правильний вибір. Є шанс позбутися від набридлого старого й отримати краще нове.

Козероги. Перестаньте метушитися й турбуватися через різні дрібниці — і ви помітите, яке чудове ваше життя, як багато в ньому радісних моментів і можливостей.

Водолії. Годі чекати й відкладати на потім, беріться за намічене діло з повною самовіддачею. Це допоможе вас довести задумане до кінця й отримати прибуток.

Риби. Свіжий приплив енергії й цікаві завдання змусять вас влитися в потік активної діяльності, яка приведе до непоганої матеріальної винагороди.