У Краматорську було проведено робочу зустріч з головою Донецької облдержадміністрації Павлом Кириленком.

Головні теми діалогу стосувалися створення умов для комфортного ведення бізнесу у східних регіонах України та планів роботи місії USAID у найближчі два роки.

«Сполучені Штати Америки зацікавлені у розвитку економіки України. І реалізують у Донецькій та Луганській областях проект, спрямований на створення робочих місць, залучення інвестицій та трансформацію економіки регіону», - про це заявив директор Управління економічного зростання місії USAID Фархад Гауссі під час зустрічі в Краматорську. За його словами, наразі розглядається можливість відкриття офісу USAІD у Краматорську для більш ефективної координації спільних дій. Також учасники зустрічі обговорили можливість надання допомоги закладам професійно-технічної освіти з урахуванням стратегії розвитку цього напрямку в Донецької області.

Павло Кириленко подякував представникам USAІD за підтримку України в прагненні до миру та економічного розвитку.

Фото прес-служби Донецької ОДА

На знімках:


Директор Управління економічного зростання місії USAID Фархад Гауссі під час робочої зустрічі з керівництвом Донецької облдержадміністрації.


На зустрічі делегації Регіональної місії USAID в Україні та Білорусі та проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» з представниками Донецької облдержадміністрації.