Овни. Цього тижня вас переповнюватимуть нові ідеї й прагнення їх реалізувати. Чітко дотримуйтеся поставленого завдання — і ви досягнете бажаного.

Тельці. Ви можете зробити цей тиждень особливо продуктивним і прибутковим. У вас відкриється нове джерело енергії, головне — направити потік ваших прагнень у потрібне русло.

Близнюки. Раціонально використовуючи приплив свіжих сил, ви зможете налагодити стосунки з рідними, поліпшити фінансове становище, знайти спокій і гармонію.

Раки. У ваше життя може стрімко ввірватися щось нове. Це можуть бути і нові почуття, і новий вид діяльності, які приведуть до поліпшення вашого становища.

Леви. Ви перебуваєте в стані постійних дій, але не завжди отримуєте бажане. Саме час зупинитися й дозволити життю вивести вас на потрібний рівень.

Діви. Щоб жити в щасті й гармонії, вам не потрібно прискорювати біг, намагаючись впоратися з усім й одразу. Визначтеся з головним і спокійно працюйте в цьому напрямку.

Терези. Ваша ситуація незабаром почне вирівнюватися, і на горизонті з’являться нові перспективи. Допомогу ви можете одержати з боку, хоча й не чекаєте на неї.

Скорпіони. Щоб знайти надійних друзів, які вам допомагатимуть, хоча б іноді дослухайтеся до інтересів, бажань і порад оточуючих.

Стрільці. Спробуйте абстрагуватися від меркантильних інтересів  і бажання взяти все під свій контроль, і тоді у вашому житті з’явиться саме те, що вам потрібно.

Козероги. Цей тиждень буде активним і важливим для вас, оскільки ви зможете багато чого досягти в різних сферах життя, що визначить ваш успіх у подальшому.

Водолії. Цього тижня ви зможете відчути радості домашніх турбот. Також необхідно виявити ретельність і старанність у діловій сфері. Це дасть вам змогу відчути себе потрібним і значимим.

Риби. Ви прагнете стабільності, матеріального добробуту, впевненості у завтрашньому дні, спокою й розміреності буття. Саме час планомірно створювати цей затишок.