Теніс. Як відомо, 14—15 вересня в комплексі Sport11 у Будапешті збірна України зіграє матч Кубка Девіса проти угорців. Капітан нашої команди Андрій Медведєв розповів про підготовку його підопічних до цієї події:

«Немає жодних технічних недоліків з нашого боку, котрі завадили б показати нам хороший теніс. Загалом команда перебуває в хорошому стані, попри те, що це майже кінець сезону і що наші гравці борються з травмами і втомою. Коли прилетіли в Будапешт і розібралися із ситуацією, то з’явилося більше шансів, ніж думали, коли летіли на матч.

Один із лідерів угорців захворів і не зможе взяти участь, що нам, звичайно, вигідно. Адже він проводить справді сильний сезон.

Наші гравці в хорошій формі. Протягом тренувань я повністю задоволений і якістю гри, і ставленням, і настроєм. Багато залежатиме, звичайно, від жеребкування: хто гратиме першим, хто другим. Важливо, як проведемо заключні заняття. Але в цілому немає жодних передумов до того, що не вдасться показати наш високий рівень. Звичайно, угорців вважають фаворитами. Однак з тактичної точки зору, як на мене, шанси нині рівні».

За збірну України проти Угорщини готові зіграти: Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Денис Молчанов та Ерік Ваншельбойм (дебютант).