Ця зустріч відбудеться в рамках турне легенд вітчизняного футболу, спрямованого на підтримку військових та об’єднання українців у всьому світі. Матч гратиметься на Esther Shiner Stadium. Початок о 18:00.

Тренер збірної України Анатолій Дем’яненко запросив на поєдинок до Торонто Сергія Нагорняка, Едуарда Цихмейструка, Юрія Максимова, Руслана Ротаня, Віталія Реву, В’ячеслава Свідерського, Олега Шелаєва, Віталія Самойлова, Богдана Шершуна, Миколу Іщенка, Віталія Мандзюка, Олексія Бєліка, Віктора Уляницького, Мирона Маркевича та Олега Собуцького.

Вельми представницький склад збирають і суперники. До нього увійшли найкращі гравці чотирьох українських команд, які виступають у різних лігах Торонто.

Окрім футбольного матчу, на день раніше гості візьмуть участь у BWT Toronto Ukrainian Festival, у рамках якого зберуться тисячі українців з усієї Північної Америки. Вони влаштують на одній із центральних вулиць Торонто справжнє свято українськості — виступи музичних та танцювальних колективів, ярмарки, різноманітні конкурси та багато іншого.

Збірну ветеранів як почесних гостей запросили на головну сцену, після виступу у спеціальній зоні буде спілкування, автограф- та фотосесії з відвідувачами фестивалю.