Тренер шведів Уве Реслер поділився враженнями про зустріч його команди в чемпіонаті Швеції з «Норрчепінгом» (1:0).

«Щодо матчу з «Норрчепінгом», то в першому таймі наш суперник був дуже хороший і просто вразив нас своєю енергією. Нам було складно впоратися з його натиском, небезпечними ударами. Але наш воротар був надійний.

Перерва пішла нам на користь. Після внесених коректив кращими на полі в другому таймі вже були ми. Але в майбутньому ми повинні бути готові до такого інтенсивного супротиву опонентів.

Переможний результат у цьому матчі дуже важливий для нас. Протягом трьох тижнів ми проведемо сім ігор — це дуже непростий етап. Саме з цієї причини попереднього тижня ми багато часу присвятили фізичній роботі, а потім переключилися на тактику.

Тепер на нас чекає матч із київським «Динамо» в Лізі Європи в гостях. Найбільша проблема для нас напередодні цього поєдинку полягає в тому, що у нас просто не буде часу на тренування — ми встигнемо лише відновити команду після матчу з «Норрчепінгом» і вирушити до України. Але, повторюся, ми заклали відмінний фундамент підготовки. Тому впевнений, що ми і психологічно, і фізичним будемо готові до київської зустрічі», — розповів Реслер.

Сьогодні «Мальме» прилітає до Києва. Прес-конференцію наставника «Мальме» та гравця команди призначено на 18:15 у конференц-залі НСК «Олімпійський». А о 18:45 розпочнеться тренування гостей (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин).