У вагоноремонтних майстернях КП «Одесміськелектротранс» показали перший багатосекційний трамвай, що одержав назву «Одіссей-Макс». 

Він уміщає більш як 250 людей і має низькопідлогову секцію. Його довжина — 30 метрів, у салоні — 62 сидіння! Перша й третя секції трамвая — традиційні, зі сходами. Друга секція низькопідлогова — для зручності людей з обмеженими можливостями та пасажирів з дитячими візками. Достоїнство трамвая є місткість понад 250 людей, низькопідлогова секція та можливість їздити навіть зношеними рейками. З недоліків — мала площа низькопідлогової секції.

Одеса закупила корпуси для двох таких трамваїв, після чого їх складають у вагоноремонтних майстернях «Одесміськелектротранс». Ходові візки трамвай отримує капітально відремонтовані, все інше, зокрема й тягові електродвигуни, редуктори та інше — нові. За документами новий трамвай оформляється як капітальна модернізація старого. Разом із сертифікацією трамвая й установленням елементів салону, стекол, сидінь і інших комплектуючих його вартість становить 18 млн грн.

Другий трисекційний вагон, за словами директора КП «Одесміськелектротранс» Дмитра Жемана, буде готовий до Нового року. Загалом мають зібрати шість трамваїв «Одіссей-Макс» разом із 24 «короткими» версіями «Одіссея». Тож з 2015-го по 2021 рік Одеса одержить 89 нових трамваїв на міських маршрутах. До 2015 року місто отримало 12 нових трамваїв за 27 років.