Овни. Цей тиждень буде сприятливим для вас. Візьміть собі за правило самостійно вирішувати, що для вас важливо й потрібно, тоді ви зможете досягти успіху.

Тельці. Вас мучитимуть сумніви: різноманітні бажання й ідеї, доводи за і проти. Виявляйте мудрість і рішучість, тільки вони допоможуть вам знайти правильний шлях.

Близнюки. За належної сумлінності ви зможете надовго створити навколо себе ореол важливої особи, яка знає, що і як потрібно робити, і сперечатися з якою немає сенсу.

Раки. Щоб досягти своєї мети, вам потрібно зважити всі за і проти. І якщо в результаті розмірковувань ви вирішите діяти, то вас уже ніщо не зупинить. Сміливо рухайтеся уперед.

Леви. Чітко вибудувана концепція дасть вам змогу досягти успіху в багатьох сферах і створити мир і затишок вдома. А додатковий заряд енергії допоможе вам подолати всі перешкоди.

Діви. Тиждень закликає вас до усвідомленості й самостійності, показуючи, що ви самі вирішуєте, як чинити, і все залежить від ваших зусиль, емоцій і настрою.

Терези. Зверніть увагу на події цього тижня, вони можуть закласти фундамент для вашого майбутнього — за результатами вашої діяльності, ставлення до себе й оточуючих.

Скорпіони. Дозвольте собі відпочити, не забивайте голову різними планами, важливими рішення й іншими побутовими проблемами. Проведіть час з рідними й друзями.

Стрільці. У вас на горизонті — початок нової діяльності, нові партнери, союзники. Ваше завдання цього тижня — не відштовхувати те, що саме йтиме до вас у руки.

Козероги. Щоб життя було спокійним і врівноваженим, вам потрібні порядок у справах і стабільність у матеріальному плані. Цим і доведеться зайнятися цього тижня.

Водолії. Вам необхідно довіритися випадку, нехай цього тижня доля сама веде вас, постарайтеся ні в що кардинально не втручатися.

Риби. Вам варто подумати про свої погляди на світ і про ставлення до оточуючих, можливо, час їх дещо змінити. Що ви відправляєте у всесвіт, те й повертається назад.