Керівництво Закарпатської ОДА та фахівці профільних департаментів провели зустріч з представниками румунської дорожньої фірми «Трамеко СА», яка у 2017—2018 роках виконувала ремонт чотирьох доріг в області. Нинішньої весни комісія за участю уповноважених представників замовника (КП Закарпатської облради «Будкомплектторг») і підрядника («Трамеко СА») обстежили дорогу Рахів — Богдан — Луги, яку торік ремонтували румунські працівники, і виявили істотні недоліки стану цієї дороги, констатують у прес-службі ОДА. Окремі відрізки шляху в дуже незадовільному стані (зокрема, злущився асфальтобетон). Вимогу усунути недоліки підрядник не виконав, натомість вимагає оплатити виконані раніше роботи.

Представники румунської фірми пояснили, що при виконанні робіт дався взнаки брак будматеріалів, а ті, що використали, виявилися неякісними. Для розв’язання проблеми попросили кілька днів, щоб напрацювати свої пропозиції.

Голова ОДА Ігор Бондаренко зазначив, що є бачення проблеми, тож слід напрацювати механізм її розв’язання. І додав: «Щойно роботу буде виконано, наша сторона її оплатить. Нам потрібно зробити висновки. Моя позиція чітка — ремонт доріг має виконуватися якісно! Іншого ми не допустимо».

Прес-служба Закарпатської ОДА.