На знімку (зліва направо): керівник відділу з питань державної служби, добору та розвитку персоналу Управління Верховної Ради України Микола Лещенко, радник Представництва НАТО в Україні Андреас Ляйбнер, керівник Програми НАТО—Україна з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

Довгострокове стратегічне планування, бюджетування на основі аналітичних методів та система управління ризиками — такі були теми семінару, який учора відбувся в парламенті в рамках співробітництва апарату Верховної Ради та Програми НАТО—Україна.

За словами керівника Програми НАТО—Україна з професійного розвитку Ове Уруп-Медсена, нині в рамках програми задіяно кілька тисяч іноземних радників, які співпрацюють із 55 інституціями, агентствами та установами України. Коли йдеться про парламент, то проведення семінару «Стратегічне планування» — це один із прикладів такої співпраці. Крім того, невдовзі в парламенті має запрацювати інформаційний тренінговий центр, а також працівники апарату Верховної Ради зможуть покращити свої знання іноземної мови.