Овни. Обраний вами шлях приховує безліч пригод і небезпек, але також можливість зрозуміти себе й досягти нових вершин. Виявляйте терпіння й наполегливість.

Тельці. Якою б владною й сильною натурою ви не були, пам’ятайте, що м’якістю й ласкою також можна багато чого досягти, якщо користуватися ними вміло.

Близнюки. Ви намагаєтеся вибудувати міцну основу для свого життя, можете розраховувати не тільки на свої знання і вміння, а й на підтримку вірних друзів.

Раки. Вам до снаги зважитися на шлях у невідоме всупереч своїм страхам і звичкам. Виявляйте кмітливість і мудрість, користуйтеся підказками інтуїції.

Леви. Для того щоб діяти цілеспрямовано й досягти чогось конкретного, вам потрібно на деякий час взяти перерву й присвятити цю паузу вивченню ситуації.

Діви. Вам потрібно буде виявити всі свої навички, щоб завершити прибуткову справу. За сприятливого збігу обставин ви зможете отримати бажане.

Терези. Цього тижня перед вами можуть відкритися численні можливості. Зберігайте спокій, визначтеся з конкретними бажаннями.

Скорпіони. Ви занепокоєні досягненням матеріального благополуччя. Будьте уважні, щоб не проґавити шанс, який незабаром може з’явитися.

Стрільці. Цього тижня у вас буде достатньо енергії й сил, щоб з успіхом прокласти собі дорогу в майбутнє й почати нею рухатися.

Козероги. У вас є всі шанси знайти надійних ділових партнерів і намітити основні плани подальшої перспективної діяльності.

Водолії. Ви і так знаєте, що потрібно робити, рішучості у вас більш ніж достатньо. Настав той момент, коли чекати більше не можна і необхідно діяти.

Риби. Встигайте записувати чи запам’ятовувати свої ідеї, щоб неодмінно їх реалізувати. Будьте рішучі — усе необхідне ви вже знаєте й обміркували.