Уже вп’яте поспіль в Ужгороді відбудеться інвестиційний форум «Закарпаття — бізнес в центрі Європи». Цьогоріч його проводитимуть 10 жовтня у приміщенні культурно-історичного комплексу XVIII століття «Совине гніздо». Захід відбуватиметься у форматі презентацій та панельних дискусій, на яких обговорюватимуть питання стимулювання інвестиційної діяльності, оздоровлення економіки України, інвестиційні паспорти ОТГ і стратегії їх розвитку, індустрію краси та здоров’я, кіновиробництво на Закарпатті.

В ОДА впевнені, що захід відкриє широкі можливості для інвестування в економіку Закарпаття і сприятиме розвитку встановлених та налагодженню нових ділових контактів. У ньому братимуть участь представники дипкорпусу іноземних держав, народні депутати, представники торговельно-промислових палат, бізнесових кіл та керівники провідних підприємств області, успішні жінки-підприємці.

Організовують форум Закарпатська облдержадміністрація та облрада. Для участі бажаючі можуть зареєструватися за посиланням http://invest-forum.com.ua.