Починаючи з 1 жовтня, клієнти, які відвідають поштові відділення до 15.00, сплачуватимуть меншу комісію, ніж нині, й удвічі меншу, ніж увечері. Наприклад, якщо досі вона становила 6 грн, то з початку акції при оплаті у першій половині дня зменшиться до 4,50 грн, а ввечері зросте вдвічі. Зважаючи на те, що за місяць, як правило, доводиться оплачувати по кілька квитанцій, загальна економія буде досить суттєвою. Це особливо актуально в опалювальний період, коли бюджетне навантаження для більшості населення часто стає критичним.

«Щасливі години для платежів» поширюються на рахунки за комунальні послуги, телефонний зв’язок, телебачення, Інтернет і на будь-які інші регулярні платежі, — пояснює директор Луганської філії АТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва. — Скористатися такою можливістю можна щодня».

Акція вже апробована у міських відділеннях Харкова та Миколаєва, і, як засвідчує практика, у другій половині дня в поштових відділеннях зникли черги, обслуговування відправників посилок стало більш комфортним та якісним.

Фото з соціальних мереж.