Команда «Тернопільське — сила Файного міста» посіла перше місце серед найсильніших команд з України та з-за кордону на черговому екстремальному забігу з перешкодами «Гонка Нації». Свій внесок у перемогу зробила ТМ «Тернопільське», яка не забуває про талановиту місцеву молодь й усіляко підтримує спортсменів.

На масштабному змаганні, яке відбулося на київському стадіоні «Олімпійський», випробувати свої сили та стійкість духу зібралося понад дві тисячі учасників. Професійні спортсмени та аматори долали п’ять кілометрів із різноманітними перешкодами. «Дорога до фінішу була дуже нелегкою. Організатори змагань вигадали для учасників майже двадцять хитромудрих перешкод. При цьому кожне наступне випробування здавалося важчим за попереднє. Так, ми залізли у стилізовану «пральну машинку» — велику коробку з піною всередині. Незважаючи на те, що піна потрапляла в очі, потрібно було швиденько дійти до виходу в кінці коробки. Потім йти через струмені води — своєрідний душ після намилення. Далі нас чекала рампа — різкий мокрий підйом. Оскільки вона слизька, мало хто зміг пройти її з першої спроби. Нашій команді є чим пишатися, ми перші подолали «тернистий» шлях стадіону. Приємно, що маємо підтримку вдома і від уболівальників, і від незмінного спонсора — ТМ «Тернопільське». Цього разу від партнерів ми отримали продукцію й фінансову допомогу. Кожна підтримка, яку додають до нашої команди небайдужі краяни, — це наче цеглинки, що роблять шлях до перемоги міцнішим», — поділився капітан команди «Тернопільське — сила Файного міста» Назар Сарабун.

Радіє з першості й представник ТМ «Тернопільське» Володимир Гомівка. «Приємно, що наші хлопці показали швидкість та спритність на рівні з сильними суперниками та навіть ще краще. Якщо попередні «Гонки» дали тернопільським гравцям багато незабутніх вражень від участі, то цього разу рефлексії доповнилися й радістю від перемоги. Такі змагання неабияк гартують дух, вчать не зупинятися перед труднощами та розуміти, що навіть неможливі перешкоди можна подолати. Синці та подряпини заживуть, а піднесеність від гри ще довго надихатиме. Хай перемога в Києві стане першою з числа подальших успіхів тернопільської команди», — наголосив Володимир Гомівка.

Фото надано Тарасом Савчуком.