На зустрічі у Чернівецькій міській раді, за словами Олени Лис, було предметно обговорено актуальні теми, які турбують усіх чернівчан.

Міському голові засвідчено підтримку його зусиль щодо реконструкції інфраструктури міста та розв’язання інших нагальних проблем. А їх у Чернівцях накопичилося чимало: від боргів міськводоканалу до ремонту доріг, які перебувають у запущеному стані.

Це добре, що новообраний депутат та її колеги не відкладають розв’язання проблем у довгий ящик.

«Проблем у місті багато. Потрібно конструктивно підходити до їх розв’язання», — заявила Олена Лис. До обрання у Верховну Раду вона працювала вчителькою, на виборах мала величезну підтримку колег, нині входить до профільного освітнього підкомітету парламенту, тож чернівецькі вчителі покладають на неї неабиякі сподівання соціального характеру. Це окреме завдання і сфера виконання обіцянок Олени Лис.

Як наголосив Олексій Каспрук, двері його кабінету завжди відчинені для тих, хто прагне допомогти місту, хто приходить з конструктивними пропозиціями та збирається підставити плече Чернівцям. Від Олени Лис він чекає співпраці для захисту інтересів рідного міста на рівні Верховної Ради та уряду.

Фото прес-служби міськради.