Під час зустрічі Муси Магомедова з жителями населених пунктів виборчого округу № 45.

Народний депутат Муса Магомедов упродовж тижня працював у виборчому окрузі № 45, де провів зустрічі з представниками місцевих органів влади, керівниками й працівниками підприємств, мешканцями прифронтових селищ. Коментуючи підсумки роботи, парламентарій зазначив: «Насамперед вдалося вирішити важливе питання для всіх жителів сусідніх з Авдіївкою населених пунктів. Тепер їм не потрібно їздити до Авдіївського Центру обслуговування клієнтів ДТЕК, щоб звірити рахунки за електроенергію. Фахівці приїдуть до них самі. Почали з прифронтового селища Верхньоторецьке. Таку практику виїзних звірок розпочато вперше в Україні».

М. Магомедов провів особистий прийом громадян у рідній Авдіївці. За його словами, в результаті таких зустрічей вдалося розв’язати низку проблем. Щодо деяких питань ще потрібно попрацювати спільно з місцевими активістами, міськими службами та органами державної влади, каже народний обранець.

Законотворець також побував у Пісках. Тут проживає восьмеро пенсіонерів. Магазини не працюють, лікарів немає, є проблеми з електрикою та мобільним зв’язком. Воду доставляють міжнародні організації. Двічі на місяць літніх людей вивозять на «велику землю» зняти пенсію й запастися продуктами. Після п’яти років такого життя мешканці Пісків скептично ставляться до кожного, хто приїжджає до них з метою допомогти... Кажуть, допомога так і залишається на рівні розмов. «Тепер моє завдання — зробити все, щоб думка цих людей змінилася, і слова перетворилися на реальні практичні справи», — каже М. Магомедов.

Із 17 вересня у Авдіївці на другому поверсі будівлі загальноосвітньої школи № 5 відкрилася громадська приймальня народного депутата Муси Магомедова (офіс № 35). Графік роботи приймальні: з вівторка по суботу з 9.00 до 17.00. Перерва з 12.00 до 13.00. Прийом ведуть помічники народного депутата, а під час роботи в окрузі — безпосередньо Муса Магомедов.

Фото зі сторінки Муси Магомедова у Фейсбуці.