На знімку: танці допомагають скинути тягар років.

Відділ культури ОТГ організував для людей поважного віку вечір зустрічей, спілкування, веселих танців та розваг. Аматорські колективи додали гостям святкового настрою та життєвої енергії.

Брошнів-Осадська ОТГ організувала це свято в рамках відзначення Дня людей похилого віку. Кому важко добратися — підвезли. Для учасників дійства підготували цікаву розважальну програму та гостинці. Ведучі свята запрошували поділитися своїми спогадами, життєвими набутками, а також — потанцювати. Поважні ґазди та ґаздині спочатку дещо знічувалися. Та, зважившись, ніби скинули роки та згадали юні роки. Молодечий запал переміг.

«Таке відзначення ми започаткували торік, і його справді чекали. Дякуємо всім людям поважного віку нашої об’єднаної територіальної громади за їхню життєву мудрість та досвід, за все те, що для нас зробили. Міцного здоров’я, душевного спокою, життєвої радості та Божої опіки повсякчас», — каже голова ОТГ Назарій Іванів.

У великих містах заходи для людей «золотого віку» поширені. Але потреба в них є навіть у найменших селах. Інколи хочеться забути про клопоти, хвороби та якісь особисті переживання, скинути тягар років. Добре, якщо цьому сприяє місцева влада.

Івано-Франківська область.

Фото прес-служби Брошнів-Осадської ОТГ.