30 вересня 2019 року заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін (на знімку праворуч) та секретар цього комітету Роман Костенко у приймальні Верховної Ради України прийняли 16 відвідувачів — мешканців Київської, Львівської, Одеської, Херсонської, Чернігівської областей та м. Києва.

До народних депутатів України звернулися пенсіонери, учасники бойових дій, особи з інвалідністю, ветеран праці, дитина війни, член багатодітної сім’ї, журналіст, підприємець та безробітний.

Під час особистого прийому відвідувачі порушили 79 питань. Найактуальнішими з них виявилися питання: забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку; реалізації прав і свобод громадян; запобігання дискримінації; обороноспроможності; суверенітету; міждержавних і міжнаціональних відносин; соціальної політики та соціального захисту населення; діяльності Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України; діяльності центральних органів виконавчої влади.

Інформація та фото відділу з питань звернень громадян апарату Верховної Ради України.