Захід організовують Запорізька ОДА, Запорізька торгово-промислова палата і Торгово-промислова палата України. Основна тема форуму — інновації як чинник конкурентоспроможності бізнесу, ефективного розвитку територій і державного управління.

До діалогу запрошуються представники ділової, наукової, політичної, адміністративної еліти. Адже від оволодіння інноваційними механізмами розвитку залежить доля всієї України, її перспективи в сучасному світі.

У рамках форуму заплановано проведення трьох тематичних дискусій: «Інновації в промисловості: від ідеї до впровадження, а також «промисловий безвіз» для українського експорту до ЄС», «Смарт-технології» та «Майбутнє держави — за розвитком IT-технологій». Під час пленарної частини очікується спільна дискусія щодо стратегічного бачення розвитку області, будуть презентовані інфраструктурні проекти і успішні історії від бізнесу, територіальних громад. Також «InCo Forum-2019» супроводжуватиме спеціалізована виставка інновацій від промислових, консалтингових, ІТ-компаній України.

Вл. інф.