Овни. Приділіть увагу своїй оселі, створіть затишну атмосферу для себе й рідних. Радісні моменти в колі близьких поліпшать ваш настрій і надихнуть на нові ідеї.

Тельці. Тиждень сприятливий для цілеспрямованих людей. Якщо ви знайдете в собі сміливість і сили до дій, то результат може перевершити всі очікування.

Близнюки. Присвятіть цей тиждень самопізнанню — і ви багато чого зрозумієте. Усвідомивши свою сутність і значимість для самого себе, ви зможете показати свої кращі сторони й іншим.

Раки. На вас можуть чекати глобальні зміни. Дослухайтеся до себе, включайте свою інтуїцію, враховуйте поради оточуючих — вони можуть бути дуже актуальні.

Леви. Досягнутий цього тижня рівень комфорту послужить для вас відправною точкою для нових звершень. З’явиться новий сплеск бажань і активної діяльності.

Діви. Вам цей тиждень передвіщає легкий перепочинок від справ. Ваша увага переключиться на сімейні радості. Потім з новими силами ви знову вирушите в дорогу до своєї мрії.

Терези. Цей тиждень дасть вам змогу досягти поставлених цілей, але зробити все самому не так уже й просто. У складних ситуаціях користуйтеся підтримкою рідних і допомогою надійних друзів.

Скорпіони. Цього тижня ви захочете показати себе з кращого боку в суспільстві, і вам це цілком може вдатися. Ви отримаєте необхідні матеріальні й духовні блага.

Стрільці. Щоб ваші ідеї й плани успішно реалізовувалися, вам необхідно навчитися зважувати всі за і проти, а також діяти мудро.

Козероги. У цей період добре починати нові справи, усі вони будуть досить успішні. Ви будете здібні до навчання, у вас посилиться інтуїція.

Водолії. У цей період загострюється ваша інтуїція і здібності до вивчення й пізнання. Можливий початок нової діяльності або виникнення нових бажань і поривів.

Риби. Цього тижня ви зможете зрозуміти, що все в житті змінюється. Завдяки новим пізнанням ви зможете обрати сприятливе для вас русло.