Голова «Прикарпаття» Роман Мулик та очільник ОДА Денис Шмигаль (у центрі) разом із народними депутатами Володимиром Тимофійчуком, Олександром Матусевичем, Ігорем Фрісом, Оксаною Савчук, Оленою Вінтоняк, Андрієм Іванчуком, Едуардом Прощуком та Зіновієм Андрійовичем (зліва направо).

Мета — відстоювання інтересів та розвитку Івано-Франківської області. Головою нової парламентської групи обрано Романа Мулика.

Серед пріоритетів, над якими обласна влада працюватиме спільно з народними депутатами, — оновлення доріг і мостів, очищення русел річок та заходи з берегоукріплення. На часі вирішення екологічних викликів, питань утилізації та переробки побутових відходів, будівництва очисних споруд.

На зустрічі з народними депутатами голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль наголосив також на інших нагальних проблемах, що потребують спільної праці влади і парламентаріїв: збереження та відновлення лісів, завершення реформи децентралізації, розвиток гірських територій, соціальної сфери. А також висловив упевненість, що міжфракційне депутатське об’єднання «Прикарпаття» долучиться до нових законопроектів задля поліпшення соціально-економічного розвитку краю.

Нагадаємо, що Івано-Франківщину у Верховній Раді нового скликання представляють 11 народних обранців із Прикарпаття. Отож до об’єднання «Прикарпаття» ввійшли ще четверо парламентаріїв з інших регіонів.

Івано-Франківська область.

Фото зі сторінки Дениса Шмигаля у Фейсбуці.