Бокс. Нью-Йорк (США). «Madison Square Garden». Українець 33-річний Сергій Дерев’янченко (13-2, 10 КО) поступився у 12-раундовому поєдинку 37-річному Геннадію Головкіну (40-1-1, 35 КО) за вакантний титул IBF у середній вазі (72,6 кг). Усі три судді віддали перемогу казахстанцю: 114—113, 115—112, 115—112.

Уже в першому раунді українець опинився в легкому нокдауні, котрий не вплинув на подальші події. Після цього почалася рівна рубка. Сергій провів гідний поєдинок. Свідчення цього — овація, яку влаштував йому переповнений зал.

Варто сказати, що на початку бою Дерев’янченко отримав розсічення, яке кардинально змінило перебіг поєдинку. Але Сергій не зупинився, постійно пришвидшував темп і завдавав чимало хороших ударів — і по корпусу, і по голові.

Але досвідчений казахстанець грамотно скористався ситуацією і здобув перемогу. Легендарна арена «Madison Square Garden», яка підтримувала Головкіна перед боєм, освистала казахстанця, коли йому дали слово після поєдинку. 

Така реакція публіки дорогого коштує. Але за неї пояс не дають.

***

«Думаю, що я заслужив на реванш! Якщо буде така нагода, залюбки вийду в ринг проти Головкіна ще раз», — сказав Дерев’янченко.