На знімку: в оновлених сервісних центрах ПФУ створено комфортні умови для відвідувачів і працівників.

— Відтепер пенсійні послуги тут клієнти отримуватимуть у комфортних умовах, — зазначила керівник управління ПФУ у Вінницькій області Олена Корчака. — Обидва приміщення не тільки капітально відремонтовано, вони відповідають Державним будівельним нормам, зокрема, що стосується інклюзії, тобто зручності для людей з певними фізичними вадами, а також осіб літнього віку.

Сервісні центри розташовано у світлих просторих кімнатах, у них є зони очікування, система обслуговування передбачає ведення електронного документообігу. При вході обладнано пандуси для тих, хто пересувається на візку, підхід вимощено тактильною плиткою для незрячих, передбачено також встановлення табличок з написами шрифтом Брайля.

— Перевірити приміщення на відповідність інклюзії ми попросили представників обласного центру соціально-психологічної реабілітації для людей з функціональними обмеженнями, — зазначила Олена Корчака. — Отримали від них письмовий висновок. Всі облаштування, як зовні, так і всередині приміщення, виконано без порушень, зазначено у відповіді центру «Гармонія».

Фото із сайту Вінницької облдержадміністрації.