Овни. Покладайтеся тільки на себе. Якщо не кинете розпочате на півшляху, то легко впораєтеся з будь-якими труднощами й досягнете гарних результатів.

Тельці. Не конфліктуйте й не робіть передчасних висновків. Не піддавайтеся негативному настрою, інакше ризикуєте не побачити інших радостей життя й злякати нові почуття.

Близнюки. Попри те, що деякі події протікають не так, як би вам хотілося, у вашому житті чимало позитивних моментів. Просто не повертайтеся до них спиною.

Раки. Події цього тижня вплинуть на різні сфери вашого життя. Вичікувальна позиція й легкість сприйняття забезпечать вам повну гармонію із собою й навколишнім світом.

Леви. Початок тижня принесе радісні події. Це вдалий час для свят і зустрічей із друзями. А от надалі будьте уважні й не всі свої ідеї втілюйте в життя.

Діви. На початку тижня сплеск енергії й стрімкий рух вперед визначать ваш успіх на найближчі дні. Потім зможете насолодитися результатом своїх старань.

Терези. Не турбуйтеся через труднощі й конфлікти, ставтеся до всього з легкістю — тоді й проблеми здаватимуться несерйозними. Наприкінці тижня відкриються нові можливості.

Скорпіони. Не дозволяйте собі лінуватися! У вас гарні можливості розпочати нову діяльність і закласти основи для майбутнього зростання. Відпочити зможете ближче до кінця тижня.

Стрільці. Саме час подумати про плани на майбутнє. Це вдалий час для відпустки, відпочинку й спілкування у компанії друзів. Можливі грошові надходження й подарунки.

Козероги. Вам не буде коли присісти й розслабитися. Саме час серйозних рішень і бурхливої діяльності. Виявляйте свою активність і навіть владність.

Водолії. У вас період нових починань, вибору шляху й діяльності. У виборі покладайтеся на тих людей, з якими збираєтеся рухатися вперед. При цьому допомагайте колегам у роботі.

Риби. Ваші устремління йдуть урозріз із тим, що ви хочете досягти й що потрібно робити. У результаті чого доведеться зробити вибір, з чим ви легко впораєтеся.