Перший заступник голови ОДА Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку в ці населені пункти і разом із в.о. керівника військово-цивільної адміністрації міста Золоте та села Катеринівка Попаснянського району Інною Деміденко перевірив стан об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, Юрій Погуляйко відвідав амбулаторію загальної практики — сімейної медицини № 2, де організовано пункт тимчасового базування бригад екстреної медичної допомоги Лисичанської станції швидкої медичної допомоги. Також поспілкувався з людьми, цікавився їхнью думкою стосовно безпекової ситуації в разі відведення українських військ.

«За домовленостями, військові відійдуть на позиції, визначені Мінськими угодами, на яких вони перебували у 2016 році. Але місцевим жителям немає чого хвилюватися. Усі соціальні служби працюватимуть у штатному режимі, а для посилення безпеки громадян значно збільшена присутність Нацполіції у Золотому та Катеринівці», — заспокоював людей чиновник.

Для постійного контролю, оперативного реагування на критичні ситуації та для розв’язання побутових проблем населення в місті Золоте постійно перебуватиме позаштатний радник голови облдержадміністрації Олексій Бабченко.

Луганська область.