Дворічна дівчинка впала з семиметрового пішохідного мосту в Случ у Новограді-Волинському та залишилася живою і неушкодженою, незважаючи на кам’янисте дно неглибокої річки та крижану воду.

Студент місцевого коледжу Святослав Мартинюк, який прогулювався з приятелями поблизу, почув удар об воду і дитячий плач та негайно кинувся на допомогу. Лише коли дівчинку витягли на берег, прибігла мама. На думку лікарів, котрі оглянули дитину, дівчинку врятував зимовий одяг.

Відео порятунку дівчинки оприлюднили у соцмережах, користувачі яких почали цькувати матір і вимагати для неї покарання, оскільки дівчинка крізь сльози розказувала рятівникові, що її у воду кинули навмисне. Втім, правоохоронці стверджують, що це був нещасний випадок: мати, яка гуляла з донькою на мосту, підійшла до огорожі і підняла дитину, щоб та подивилася на річку. Коли дівчинка перехилилася, мати не змогла її втримати. Місце проживання дитини перевірили працівники ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції разом із представниками соцслужби, які провели з матір’ю профілактичну бесіду. Тому поліція звернулася до громадськості з проханням не перекручувати обставини події і припинити цькування матері. Дівчинку вже виписали з лікарні.