Захід організований Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою торгово-промисловою палатою і Торгово-промисловою палатою України.

Інновації як фактор конкурентоспроможності бізнесу, ефективного розвитку територій і державного управління обрано основною темою цьогорічного заходу.

Під час пленарної частини учасники очікують на активну дискусію щодо стратегічного бачення розвитку Запорізької області, успішного досвіду впровадження інновацій в бізнесі та територіальних громадах, презентацію великих інфраструктурних проектів. Серед гостей та учасників — Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегія в Україні Уле Т. Хорпестад, консул Грузії у Донецьку Іраклій Адвадзе, представники Торгово-промислової палати, міжнародних проектів, власники закордонних і українських компаній, що реалізують інвестиційні проекти на території Запорізької області.

Напередодні, 16 жовтня, вже відбулася тематична секція «Інновації для ОСББ». Основні акценти — нові фінансові можливості модернізації багатоквартирного будинку, енергоефективні заходи, пільгове кредитування.

Також «InCo Forum-2019» супроводжує триденна спеціалізована виставка інновацій від промислових, консалтингових, ІТ-компаній України. Експозиція триватиме по 18 жовтня.