На 45-річний ювілей Водицької загальноосвітньої школи № 1, що в Рахівському районі, в актовому залі закладу зібралися учні, вчителі, педагоги-ветерани, випускники та чимало гостей.

Після екскурсу в минуле директор школи Валерій Палкуш привітав з ювілеєм учнівський колектив, колег-учителів, котрі виконують нелегку місію, колишніх випускників, педагогів-ветеранів, які працювали за покликом серця. Щиро подякував директорам, які в різні роки керували закладом. З вдячністю згадав тих, хто все життя присвятив дітям та пішов у вічність.  

Поздоровляли з ювілеєм усіх присутніх також начальник відділу освіти, молоді та спорту Рахівської райдержадміністрації Оксана Севч, голова райкому профспілки працівників освіти Тетяна Студеняк, директор Великобичківського держлісмиливгоспу Юрій Сойма. А Михайло Фірка від імені народного депутата Василя Петьовки разом з іншими гостями, окрім теплих вітань, вручили цінні подарунки, які ще довго нагадуватимуть про нинішній ювілей закладу.

Нікого не залишили байдужими яскраві виступи талановитих теперішніх вихованців школи та їхніх наставників. Ювілей школи став святом для усього села і об’єднав ліричним настроєм і спогадами про юні роки різні покоління односельців.